Restaurace, jídelna a bar :)

Po dlouhých letech odříkání jsme se přeměnili do podoby restaurace a baru tak jak bychom si přáli ji doma mít. Převzali jsme po dlouholetém nájemci gastro provoz hotelu a hodláme s touto šancí pečlivě naložit, tak, aby nám chutnalo, hezky se nám tu žilo :-). A věřte, že jsme vybíraví!

Už je to však víc než rok, co jsme převzali provoz tak se nemůžeme vymlouvat - vrhli jsme se do změn s velkými plány udělat restauraci takovou, aby rezonovala s konceptem hotelu jako celku. Jenže v praxi se nám ukázalo, že abychom se ve stávající sestavě mohli 100% pověnovat našim ubytovaným klientům s absolutním přednostním právem na naši pozornost a péči /provoz je stále naplněn, Bohu velké díky a našim věrným klientům rovněž/, tak bohužel musíme na čas velkolepou myšlenku budování restaurace s velkým R upozadit..

Myšlenku máme jednoduchou,.. to, co jíme my, tak budou jíst i naši hosté :) Ale ve finále rozhodlo, že prostě nejsme turistický bod a výletní místo a že naše kapacity jsou maximálně vytíženy poskytováním služeb vnitřní klientele - tak jsme to venku v hospodě museli střízlivě očesat :-)) najíst a napít u nás dostanete, strádat nebudete a uvidíme do budoucna, jestli najdeme energii pustit se do realizace svých snů! Samozřejmě jsme nezapomněli vařit a když budete chtít objednat nějakou specialitu dopředu /kolena, husičky, tataráček/ tak se domluvte s obsluhou - v zásadě den, dva dopředu umíme cokoliv .-)) Mějte s námi trpělivost v začátcích a díky za podporu!

Některé věci děláme a budeme dělat správně a něco nám nejde - natrénujeme - naučíme! Třeba nemáme v celém hotelu žádnou šlehačku ve spreji, žádné koření s glutamanem, maggi /jedno erární pro tatínky nešťastníky schované máme, kdyby bylo potřeba doladit si sám v talířku :-))/ nebo jiné fujtajbly, na baru máme pouze třtinový cukr, neprodáváme žádné limonády a džusy v lahvích, které bychom si sami nedali. Všechny limonády si vyrábíme sami. Mátovou z máty, zázvorovou ze zázvoru. Do lesní limonády dáváme jen maliny, jahody, borůvky a třtinový sirup. Mošt děláme z makrobiotického koncentrátu od sunfoodu, bez přidaného cukru, tonic máme z chininovníku a freshe prostě z čerstvého ovoce a zeleniny! Borůvkový koktejl máme rádi hustý a borůvkový, takže kromě velké sklenice borůvek a dvou lžic třtinového cukru v tom plnotučném mléce nic není - jen dávka lásky :-))

Čas výdeje snídaní
07:30 až 09:00
Čas obědů
12:00 až 13:00
Čas výdeje večeří
18:00 až 19:00